Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Hoe het idee gegroeid is…

Mijn grote passie voor het creëren van opmerkelijke en originele drankjes … daar begon het!

De gasten van mijn restaurant raakten stilaan meer en meer geprikkeld door mijn eigenzinnige creaties. Steeds opnieuw keken ze uit naar de cocktail van de week of de nieuwste eigen gin infusie.

Helemaal eigen aan mijn stijl heb ik al de “gekste” infusies gemaakt. En dat heeft mij gebracht tot mijn grootste succes: de infusie met de “tranen van de Griekse mastiekboom”, de Masticha. De afgescheiden hars van de stam en takken van de mastiekboom is exclusief te verkrijgen op het Griekse eiland Chios en vormt een essentieel deel van “Vallina’s Gin”.

De gasten van O Geros zijn er werkelijk aan verslingerd geraakt. Fantastisch toch!

Voor mij het startschot om “Vallina’s Gin” professioneel te bottelen, het op de markt te brengen en iedereen te laten genieten van dit bijzondere drankje.

“Vallina’s Gin” wordt exclusief op de markt gebracht. i.s.m. Distillery Massy in Houthalen.

Wil je zeker zijn van je fles Vallina’s Gin?

Dan kan je nu reeds een bestelling plaatsen!
Bel 089 35 89 35
of

Heb je ons kookboek al gezien?

In ons kookboek “De Keuken van Yaya” – ‘oma’ in het Grieks – word je vergast op recepten uit de familiekeuken en authentieke verhalen.