Onze familietafel

*** Nieuw ***

Gezellige familietafel vanaf 2 tot 5 personen
All in formule van 79€ pp
Vallina’s Gin & tonic of een Cocktail – aangepaste wijnen of bieren – Lievekes menu met een dessert – uitleg en bediening door Chef Mariane –
water – koffie – …

Wil je zeker zijn van dit hoekje?

bel 089 358935

of

Authentieke tafelervaring bij O Geros

Koken en samen eten betekent voor onze familie: mensen dichter bij elkaar brengen. Samen aan tafel gaan is een bijzonder moment waarbij je de tijd hebt om te verpozen en met oprechte aandacht te luisteren naar elkaars verhaal. Zo versterk je de band, zowel met familieleden en vrienden als met zakenrelaties. Je treft in ons restaurant dan ook de unieke combinatie van een familiale sfeer, met verfijnde smaakvolle gerechten en de Griekse huiselijke warmte.

Welkom in onze Griekse familie

Gedurende de tijd die je bij ons doorbrengt, maak je deel uit van onze warme Griekse familie en van ons verhaal. Wij nodigen je uit om plaats te nemen aan onze gezellige tafel, en samen met je geliefden en vrienden onze passie te ervaren voor lekker eten, een goed gesprek en oprechte hartelijkheid.

Gezellig delen, culinair genieten

Delen is het geheime ingrediënt van onze recepten. Want samen eten betekent: verhalen, emoties, indrukken, aroma’s en smaken delen. Wij willen iedereen opnieuw het plezier laten ontdekken van delen met anderen. Wil je proeven van de pure mediterrane gerechten op het bord van je tafelgenoten? Laat je dan vooral niet tegenhouden! Want in ons restaurant ben je thuis. De gerechten van O Geros zijn zo gepresenteerd dat delen wordt aangemoedigd. Zo verrijk je de culinaire ervaring en vergroot je het gastronomische genot.