Thuis

Niet zomaar een Grieks restaurant

In mediterraans restaurant O Geros zijn culinair genot, een fijne babbel en een hartelijke lach thuis. Onze kleine kaart van pure mediterrane gerechten met Griekse accenten verrast je door zijn originele smaken. Laat je meevoeren naar het zonovergoten Middellandse Zeegebied …

 

Onze liefde voor lekker eten? Die proef je niet alleen in onze gedurfde creaties, maar herken je ook in de eigenwijze presentatie van onze gerechten. Neem plaats aan onze gezellige familietafel, en kom samen met je geliefden en vrienden onze specialiteiten ontdekken!

IMG_4400

Klaar voor een culinair avontuur?

Je geniet bij O Geros van verfijnde gerechten, die geïnspireerd zijn door de traditionele familiekeuken van onze madre familias Anna. Zij bracht met haar kookkunsten mensen dichter bij elkaar. Dochter Mariane erfde haar culinaire talent. Zij kruidt de zinnenstrelende recepten van haar moeder vandaag met moderne kooktechnieken. Dankzij co-creaties met sterrenchefs start je bovendien bij elk bezoek aan O Geros aan een culinair avontuur.

 

Tafelen intens beleven dankzij warme Griekse gastvrijheid

Daar kun je bij O Geros op rekenen. Kleindochter Vallina verwelkomt je en zorgt ervoor dat je in een gemoedelijke sfeer culinair geniet. Zo zetten moeder en dochter de familietraditie verder om mensen met elkaar te verbinden aan onze familietafel.

TMD_A10_01_1

Reserveer nu